Waarom Merck Hoe Sterck?

Met keuze uit meer dan 800 producten, vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Van restauratie producten zoals fineervellen tot restauratiematerialen zoals schroeven, u vindt het bij ons!

Dé groothandel op de markt voor uw restauratie.

Wij zijn er voor de ervaren houtbewerker en voor de beginnende doe-het-zelver. Bij ons vindt u restauratie producten van optimale kwaliteit. Bovendien beantwoorden wij graag al uw vragen over restauratieprojecten.

Daarom beschikken wij over veel ervaring en kennis over restauratie producten en materialen. Merck hoe Sterck maakt het inkopen van restauratie producten voor particulieren mogelijk. Zo kunnen creatieve doe-het-zelvers thuis aan het werk met restauratie producten van uitstekende kwaliteit.

Meubels opknappen

Wilt u voordeliger uw meubels opknappen door het zelf te doen? Dan kunt u bij ons de benodigde producten en materialen kopen. Van de ervaren houtbewerker tot de nieuwkomer in restauratieprojecten, bij ons vind u wat u nodig hebt. 

Wij bieden meer dan 800 verschillende producten aan van verschillende merken. Hierdoor vind u gegarandeerd de juiste materialen voor uw project. We beschikken over veel kennis op het gebied van meubels opknappen en helpen u dus graag als u vragen heeft. Aarzel niet en blaas uw verouderde meubels nieuw leven in met de producten van Merck hoe Sterck!

Restauratie materialen

Ook voor restauratiematerialen bent u bij Merck hoe Sterck aan het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment schroeven aan van verschillende soorten en maten. Zo vindt u precies het juiste materiaal om uw meubel optimaal te restaureren. Ook schuurproducten, en meubellijm kunt u bij ons kopen.

Elk materiaal is gevoelig voor verschillende soorten schuurproducten of lijm, daarom is het belangrijk dat u de juiste producten kunt vinden. Wij garanderen u dat u deze bij ons vindt. Neem een kijkje in ons restauratiematerialen assortiment en vindt de materialen waar u naar zoekt!

Contactadres

Merck hoe Sterck
Molenlaan 40
3245 CP Sommelsdijk

Bel ons

Herman Weitkamp
06 - 22618512

Call Now Button