Op maat gemaakte houten tafels

Bij Merck Hoe Sterck hebben we een reeks op maat gemaakte houten tafels in verschillende maten, stijlen en kleuren. Wij maken al onze tafels met de hand en gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Elke tafel wordt geschuurd en gelakt voor een gladde afwerking die jarenlang meegaat.

Hout voor het maken van eigen tafels

Wilt u zelf een tafel maken? Dan bent u bij Merck Hoe Sterck op het juiste adres. U kunt zelf een plank uitzoeken. Weet u niet precies hoe je zelf een op maat gemaakte houten tafel maakt? Meld je dan aan voor onze cursus (https://merckhoesterck.nl/cursus-restauratie/) om zelf op maat gemaakte houten tafels te maken. Wilt u meer informatie over de cursus om zelf op maat gemakte houten tafels te maken? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of de mail.

Op maat gemaakte houten tafels

Onze op maat gemaakte houten tafels zijn gemaakt door ambachtslieden. U kunt er dus zeker van zijn dat er veel moeite is gedaan om ze te maken. Al op onze op maat gemaakte houten tafels zijn sterk en duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik. U kunt kiezen uit verschillende lengtes om aan uw behoeften te voldoen. Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte houten tafels? Neem dan direct contact met ons op via de telefoon of de mail. Wij kunnen u dan een passend advies geven over uw op maat gemaakte houten tafel.

 

Op maat gemaakte houten tafels
Op maat gemaakte houten tafels

Massieve eiken planken in verschillende lengtes

U kunt een van onze standaard tafelbladen kiezen, of u kunt uw eigen tafelblad maken door de lengte en breedte te kiezen die u wilt. We hebben een verscheidenheid aan standaardlengtes om uit te kiezen en kunnen uw tafelblad in elke lengte tot 8 meter lang, al dan niet met schors en een breedte tot 1 meter.

Onze tafelbladen zijn gemaakt van massief eikenhout dat geschuurd en gelakt is voor een gladde afwerking. Ze zijn meteen klaar voor gebruik, maar als u ze zelf wilt schilderen of beitsen, raden wij u aan ze eerst te verzegelen met een buitenkit voordat u andere producten erop gebruikt, zodat ze buiten langer meegaan.

Onze tafelbladen zijn gemaakt van massief eikenhout uit bomen die door onszelf worden uitgezocht in het oosten van het Nederland (Twente, Salland). Doordat onze tafelbladen zijn gemaakt van massief eikenhout zijn ze ongelofelijk sterk en duurzaam. Ze zijn daarom perfect om op maat gemaakte houten tafels ermee te maken. Ze kunnen worden gebruikt als salontafel, bureau of eettafel in uw keuken, woonkamer of eetkamer. Het oppervalk is perfect om drankjes op te zetten en is ook een prima werk plek om uw laptop neer te zetten als u thuis werkt.

 

Neem contact met ons op over uw op maat gemaakte houten tafel

Merck Hoe Sterck biedt de beste op maat gemaakte houten tafels aan tegen de beste prijzen. We  hebben een team van ambachtslieden die de op maat gemaakte houten tafels met grote zorg en passie voor u maken. Wij kunnen het ontwerp en de grootte van uw op maak gemaakte tafel aanpassen aan uw wensen/behoeften. Onze op maat gemaakte houten tafels zijn sterk, duurzaam, gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Heeft u vragen over onze op maat gemaakte houten tafels? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of de mail. Wij kunnen dan direct uw vragen beantwoorden over de op maat gemaakte houten tafels. Twijfelt u niet meer en wilt u een op maat gemaakte houten tafel bestellen? Neem dan ook contact met ons op.

Call Now Button